15 Aralık 2011 Perşembe

Elbise günleri-2


İlk diktiğim bebek-çocuk elbiselerinden birisi. Öndeki düğmeler de aynı kumaştan. Kalıbı yine Etsy'den aldığım vintage kalıplardan. 2 yaş/beden. Kalıp fotografı internetten. ( Tüm kalıplarımı topluca fotograflayacağım yakında)

Arka kısmı çok hoşuma gittiği için bu elbiseyi büyük çocuklara da uyarlamak istiyorum. Yeni dikişlerle görüşmek üzere...

6 yorum:

  1. çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullanılsın sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle bloğunuz hayırlı olsun :)Ben de sizin gibi yeniyim blog aleminde.Dikiş dikmeyi hep istemişimdir.Belki sizin sayenizde bir çok şeyi öğrenirim.Artık ben de izleyicinizim ve öğretici paylaşımlarınızı bekliyorum.Ben de bloğuma bekliyorum.Beğeneceğini düşünüyorum:)Bol üretimli günler...

    YanıtlaSil
  3. Mihrimah, çok teşekkür ederim. Bu elbisenin aynısından bir kaç tane yapmıştım hiç elimde kalmadı. Dikimi çok kolay ve zevkli.

    Hobi nehrinde seyahat, teşekkür ederim. Dikiş konusunda asla iddialı değilim. Ama çok sevdiğim için özenli dikmeye çalışıyorum. Bir çok şeyi de netten öğrendiğim için bildiklerimi de paylaşmayı seviyorum. Blogunuza geldim ve çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. ayy bu da çok güzel,sırt detayı harika!! :)
    sevgiler :)


    www.fido-land.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Merhaba cocuk dergilerini nereden temin ettiniz acaba

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...